kakedeg er KVEN?

6AM, etter ei natt med fest. Trøtt.

Jenni Canard, 21 år. Bor i Oslo.

*

Har jobba som barneskolelærer og syntes det var helt fantastisk, men nå er det studentlivet som gjelder. Allmenn litteraturvitenskap (via tverrfaglige kjønnsstudier). Pratekjerring hos Radio Nova ved sida av.

*

Baker kaker, leiter etter husker hun får lov av Samfunnet å huske på, lytter til teit musikk, leser bøker, drikker kaffi, spiller Pokémon, prøver å finne ut av alt sammen, kjører rundt på sparkesykkel til døden innhenter henne etc.

*

Tidvis misantropisk, forvirra og feilplassert i denne verden. Positiv pessimist. Antifeministisk feminist. Ærlig så det svir. Skjønner seg ikke på folk, men lar seg underholde. Livet er delvis et eksperiment og delvis en studie av et sinnssvakt Samfunn.

*

En glad nerd, i den definisjonen at man interesserer seg over gjennomsnittet mye for alskens kunnskap. Lever og ånder for språk, skal bli dronning matematikk og kan også dedikere mye tid til å lese om Nord-Korea, maskiner, kjøretøy på skinner, religioner, eller matvareprodukter fra andre land.

*

Dette er et innlegg det er mulig å kommentere på om man skulle synes noe blei altfor rart. Eller har noe generelt å si til meg. Kontakt kan òg oppnås på kakedeg at gmail.com (sjekkes litt for sjelden, er det krise bør man heller kommentere…).


10 responses to “kakedeg er KVEN?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: